Er is een letter van mijn naam afgevallen op de cover van de oktobereditie van Het Liegend Konijn. De schouderophalende s van so what, maar ook van spannend. Want vanaf pagina 31 staan er 5 verse gedichten in van uw dienaar.

De 5 gedichten maken deel uit van ‘Vertakkingen’, een cyclus die ik tijdens de lockdown heb geschreven. Later dit jaar verschijnen nog enkele gedichten uit deze cyclus in een ander poëzietijdschrift.

Wil je de gedichten graag lezen én zo ook de boekensector (uitgevers, boekhandels, auteurs) steunen? Je vindt Het Liegend Konijn in zo goed als elke boekhandel in Vlaanderen. Mocht die niet voorradig zijn, dan kan je hem altijd bestellen.

Het Liegend Konijn aanschaffen (of je erop abonneren) is volgens Vrij Nederland ‘onmisbaar voor wie wil weten wat er in de Nederlandstalige poëzie gebeurt’ en volgens De Morgen ‘een echte waardemeter voor de hedendaagse poëzie’. Het Liegend Konijn verschijnt tweemaal per jaar (april en oktober) en brengt telkens een 170-tal gedichten, uit het nest geroofd van meer 30 dichters in Vlaanderen en Nederland.