(Scroll naar beneden voor foto’s. Kleur en textuur zijn in realiteit subtieler ;-))

Deze denkbeeldige landschappen zijn met pen en markers en veel liefde op gerecycleerd papier (uit Indonesië) gemaakt en dan ingekaderd. Elke tekening is uniek. De tekening meet 13 x 18,80 cm, met kader 21 x 29,7 cm (A4-formaat).
Interesse? Mail naar christophe.batens@gmail.com met ‘Abstracte landschappen’ als onderwerp.

  • Van 22 maart tem 2 april neem ik deel aan de Groep expo ‘Inside Out’ in Galerij Rivierenhof, Deurne, samen met Manu De Mey (expressieve portretten), Kathleen Vanderweeën (abstract) en Stien Demeulenaere (papier en textiel).
  • Op 18 en 19 maart 2023 kan je op de dubbelexpo ‘Natuur in abstractie’ mijn pentekeningen en de aquarellen van Hedwig Schneider komen bezichtigen in de prachtige schuur van Hof ter Weyden, Essen, de plek waar Dries Van Noten is opgegroeid, dicht bij de Kalmthoutse Heide.
  • In juli nam ik al eens deel (zie hieronder) en het beviel me zo erg dat ik het opnieuw doe: met een verse lading zwierig getekende, veelkleurige denkbeeldige landschappen op gerecycleerd papier op de Markt van Morgen staan. Op 10 december 2022 ben je van 12u tot 17u van harte welkom!
  • Omdat het leven gemaakt is om nieuwe ervaringen op te doen sta ik op zaterdag 9 juli 2022 van 12 tot 17u op de Markt van Morgen met mijn ingekaderde tekeningen. Praktisch: Voetgangerstunnel (= Sint-Jansvliet), 2000 Antwerpen.
  • Een ingeving waar ik op 1 december 2021 impulsief gevolg aan gaf: zonder verwachtingen aan de lieve mensen van PLUME mijn ingekaderde tekeningen voorstellen. Ze namen ze in hun winkel op en verkochten ze een voor een. PLUME is een fijne winkel in Mortsel (ook met webshop) voor fraaie objecten, bijzondere geschenken en authentieke planten.