Deze donderdag 6 oktober start op de Educatieve Academie (de plek waar ik ook halftijds werk) de expo ‘Let’s talk about sex. Kunnen we het erover hebben?’. Er ontrolden wat kunst en poëzie uit mijn handen voor de expo…

Een tiental kunstenaars van diverse leeftijden, genders en goesting vertrokken vanuit een koffer, kast, kist of nis met als doel binnenin iets vorm te geven dat voor hen te maken heeft met seksualiteit, al dan niet in de therapeutische relatie.

De kisten en koffers kunnen open, maar zijn dat vaak (nog) niet. Een beetje zoals het onderwerp zelf. Wat meteen ook de toon zet voor het gesprek waartoe de kijker uitgenodigd wordt. Kunnen, durven, willen, mogen we het hebben over seks?

Deelnemende kunstenaars zijn oa Katrien Cassiers, Lut Desart, Theodoor Dirkx, Ilse Glorie, Gert Kruitbosch, Moïra Nauwens, Joran Tuerlinckx, Rune Tuerlinckx en mezelf.

PRAKTISCH: 
Vernissage op donderdag 6 oktober 2022 om 19u30 op de Educatieve Academie, Patriottenstraat 35, 2600 Berchem. Zie hier via Google Maps.

MEER INFO? 
Wil je meer lezen over de expo en het onderzoek dat aan de grondslag van de expo ligt? Klik hier.